Wie ben ik?

Na mijn opleiding tot geoloog was ik toe aan een meer met mensen betrokken invulling van mijn leven, dus besloot ik de opleiding tot massage- en bewegingstherapeut te volgen aan de Akademie voor Massage en Beweging.
De combinatie van meditaties, emotioneel lichaamswerk en natuurlijk de verschillende massagetechnieken en therapeutische vorming gaf mij de inspiratie om in 2004 mijn eigen praktijk te starten.

 

Hiernaast geef ik stoelmassages bij bedrijven, waardoor ik ook veel ervaring heb met stress- en werk gerelateerde klachten.
Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen en ben afgestudeerd Orthomoleculair therapeut.  (tips om met overwegend voedingsaanpassingen terug te komen naar je natuurlijke evenwicht en orthomoleculaire behandeling van PMS en overgangsklachten)

 

Ook ben ik afgestudeerd psychosociaal- en hypnotherapeut bij de Academie Hypnos.

Mijn praktijkruimte is gevestigd op een woonboot gelegen in een rustig kanaal in Stadsdeel Westerpark, Amsterdam.