Wie ben ik?

Na mijn opleiding tot geoloog was ik toe aan een meer met mensen betrokken invulling van mijn leven, dus besloot ik de opleiding tot massage- en bewegingstherapeut te volgen aan de Akademie voor Massage en Beweging (opleiding op HBO niveau, www.akademie.nl)

 

De combinatie van meditaties, emotioneel lichaamswerk en natuurlijk de verschillende massagetechnieken en therapeutische vorming gaf mij de inspiratie om in 2004 mijn eigen massagepraktijk te starten.

 

Sinds 2003 heb ik gewerkt als masseuse bij een sauna en in 5 sterren hotels. Nu geef ik naast deze praktijk ook stoelmassages bij bedrijven, waardoor ik veel ervaring heb met stress- en werk gerelateerde klachten.
Ook volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen. (o.a.: Cranio-Sacraal, Trager, Psychosynthese, Triggerpoint, Focussen, Ayurvedische Massage en Voeding, Guasha) En ben ik afgestudeerd Orthomoleculair Therapeut. (tips om met overwegend voedingsaanpassingen terug te komen naar je natuurlijke evenwicht en orthomoleculaire behandeling van PMS en overgangsklachten)
Mijn praktijkruimte is gevestigd op een woonboot gelegen in een rustig kanaal in Stadsdeel Westerpark, Amsterdam.